Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsdansen

på bara fötter över daggvått gräs
dansade dom
under månens vaksamma ansikte
dom dansade livs dansen
med flätade fingrar
och knottrad hud
tillsammans var dom livet
dom var allt
hon va jorden
han va solen
när deras blickar möttes
fanns evigheten i mellan deras ansikten
och deras själar blev till en
dom hade hittat hem
dom började dansa sin livs dans




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-24 13:50



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Kosmiskt vackert och ömt,

underbart att de fann varann och började dansa.

Det längtar jag också efter och alla naturkrafter inom mig:-)
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo