Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena slår som vågor mot mitt hjärta...

Jag är så rädd att jag ska glömma...
ditt ansikte
din röst
din handstil

dej.

fast jag vet ju att det aldrig skulle hända

sorgen kommer alltid kännas i mitt hjärta

men oxå alla goda minnen du gett mej
allt bra du lärt mej

Jag tackar gud att just du är min mormor!
önskar att du va här




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-01-23 11:13



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Det tror jag hon är.
Så himla fint skrivet
om en kär o älskad
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo