Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är så mycket svårare utan dej

Du finns här så nära.... så ljus, lätt.... glad
jag känner det...till och från

men

jag saknar dej

och

allt är så mycket svårare utan dej här

känner mej så ensam... för dom andra måste jag låtsas va stark jämt

hos dej fick jag va liten å svag

jag vill inte alltid va stark... jag orkar inte...




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-01-23 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo