Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkigt och trisst

Är det ute nu man blir lika tråkig själv

som vädret är. Detta gör att man lätt

deppar ihop igen.Innersta mörka tankarna

kommer tillbaka igen .Livet är som en berg

och dalbana så är det jag känner det.

Men äntligen har jag fått en bra person

att lätta mina trissta tankar för.

Det är jobbigt men det behöver komma ut

det som maler inombords.Hoppas åter igen

att jag skall få må bra.Att få skriva av sig

känns också så bra.Nu återgår jag till den tråkiga

och trissta vardagen. I väntan på varmare tider

går liksom i ide ett litet tag.




Fri vers av Ann-christin
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 11:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja ibland skulle man vilja gå i ide...och man kan faktiskt
några timmar bygga sig ett bo med mjuka filtar och god musik
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin