Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ser mej i ögonen...

om ser mej i ögonen
förbi deras gröna färg..

så får du känna min smärta
den är oändlig

du kommer slungas ner i ett stort svart hav
fyllt med ångestfylldna skrik

ensamheten ett faktum
vart du än vänder dej
så finns ingen där

det är kallt
och dina tårar samlas i bröstet till en klump
och kan inte komma ut

så när du ser mej
vänd bort blicken

utsätt dej inte för tortyr




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 11:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"ångestfyllda\"

Det där svarta havet finns bakom mina blå ögon också. Men där finns en fyr.
Ingen führer. Utan en fyr.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo