Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade underbara barn

Älskade underbara barn!!!

Ni fyller mitt hjärta med kärlek & värme!

Mina ögon gnistrar & mina läppar ler
när jag ser er.

Att få hålla era små händer i mina
får all is runt mitt hjärta att tina.

Ni två är min dyrbaraste skatt
den tanken värmer mej i den kallaste natt.

Vad visste man om att älska, innan man fick barn?

William & Leona




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 11:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att få hålla era små händer i mina
får all is runt mitt hjärta att tina.


De har en sjusärdeles förmåga att smälta en, de små flarnen.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo