Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min man

Kan inte leva med dej....
.... kan inte leva utan dej!

Tänk att allt det dåliga kan suddas ut så fort?
Allt det onda är som en grå dimma
som fladdrar omkring kärleken
den röda som står stadigt & fast

Mitt hjärta känner bara kärlek och värme för dej
men förnuftet säger mej något annat
det går inte att reparera allt det trasiga
även om vi gärna skulle vilja inbilla oss det




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-01-23 11:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I guess you\' ll say who can make me feel this way...
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo