Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmordet

Jag sköt mig kallblodigt
i huvudet och lät
natt tåget gå igenom

jag kunde höra passagerarna
när de gick genom tunneln
känna vagnarna passera
en efter en

det var suveränt att
mörbultad vakna upp
i tystnaden

och ljuset




Fri vers av Neal
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 12:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och veta att allt bara var en mardröm...
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal