Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVIN

Vi pratade aldrig
ni hån log och skrattade
jag släpade mina skor
i golvet
och tog allt som
droppar på rakbladet




Fri vers av Neal
Läst 239 gånger
Publicerad 2008-01-23 14:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den vassa eggen...
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal