Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fönster

En del

för vad du känner

 

En del

för vad du gör

 

En del

för vad du tycker 

 

En del

som du inte själv vet om

 

Alla bitarna på plats

ja då har vi ett fönster

öppna det och se vad du

som finns att åter finna 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 117 gånger
Publicerad 2008-01-23 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson