Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ton för varje ord

För varje känsla

för varje tanke

se hur orden bildas

 

En ton för varje ord

bilda en mening

vad finner du då

jo din egen sång.

Du lever i dig själv

som en sluten melodi

öppna den

och låt ljudet höras

av dig




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 157 gånger
Publicerad 2008-01-23 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson