Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

myror, poesi & en dos rock

Jag har en myrstack i huvudet
och du försöker säga att
jag ska gå rak i ryggen

jag läser konstig poesi
och du försöker säga
att det löser sig

jag lyssnar på rock n roll
och du säger att det
bara är en fas

jag vill hitta dig
och du säger
det tror jag säkert

jag tror bestämt att
det är piss myror
du säger att det inte
förvånar dig




Fri vers av Neal
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 16:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En sådan människa skulle jag spy på.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal