Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två slogan!

Om tjejerna får ett hus, så får killarna mus

Hoppa och skit så får du randiga ben
om du pissar så blir du ren

Ps
Det här kommer ifrån min lilla skruttunge till dotter
Jag vet inte vad det är som har tagit åt henne

Ken Cassel
23/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 18:32



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Kul!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel