Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara frågar mig!

Jag bara frågar mig!

Varför!
Varför ifrågasätter du allting som jag gör
Älskar du mig inte längre
Är det därför som du försöker hålla mig utanför dig själv
Om du nu tycker att jag är så dålig, får du väl ge mig en smäll i hopp om att jag ska bli som du vill
Ömsint och snäll
Vilket som jag alltid är
Har du inte fattat det ännu?
Att det är dig som jag älskar och håller kär
Så sluta nu och ifrågasätt mig varför jag gör som jag gör
Räcker det inte med att jag kommer att älska dig ända tills den dag jag dör
Jag bara frågar mig

Ken Cassel
23/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 304 gånger
Publicerad 2008-01-23 19:00



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ja, det var ett gott råd!
Med vänlig hälsning
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel