Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vänder dig om

kommer du få se mig gå min väg med gråt i min hals
Det enda som jag ville var ju att få en sista vals
där du och jag visade varann våra rätta jag
Där du och jag

Du vet väl om att det är bara du som kan få mig på rätt köl
Så snälla du
Lämna mig inte bara såhär utan att säga ett endaste ord
Låt mig inte få känna mig som tårarna som har
regnat bort och blivit till en liten blöt pöl
För du borde väl veta om vid det här laget, att det är du
som är kvinnan på min jord
Så för dig så står jag gärna i en kö
I alla fall, pö am pö
För som du borde förstå vid det här laget, så är jag mycket
mer än en kille som bara bor här i vår kalla nord
På Skandinaviens breddgrader..

Om du vänder dig om!

Ken Cassel
23/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 19:34



Bookmark and Share


  mare VIP
...så vackert om kärlek....
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel