Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid reklam!

Alltid reklam!

Jag har blivit allt för van
När jag sätter på Tv-n är det alltid reklam
Och det inte bara på en kanal
Och jag är så himla trött på alla dessa galor och tävlingar som man ska ringa in till
Önskar att jag kunde få visa min stjärt till alla dessa Tv kanaler när jag särar på mina skinkor och visar mitt anal
Har programmakarna ingen större fantasi
Att jag betalar Tv-licens har jag svårt att förstå när dem bara visar en massa skit
Så snälla någon miljardär
Köp upp kanalerna och låt sen folket bestämma vad som är en Hit
Men då utan reklam
Jag lovar dig då att jag ska titta på allt som du sänder, så länge du inte blir allt för banal

Jag är så trött på att ha blivit van med all denna dålig reklam
Får mig bara att skaka på huvudet
Skulle helst av allt bara vilja slå dem med som förstör programmen med sin reklam med min ena starka vinge
Men så är jag också en svan och inte någonting dött som en avbruten bortkastad
pinne
ifrån någon buske eller träd
Kan vi inte bara ta bort all reklam och låta det bli till vår allas sed

Ps
Jag vet att det är reklamen som gör att de har råd att sända
Men varför kan de inte sända hela program och låta reklamen komma sen när programmet är slut
Det kan väl ändå inte vara någon större förlust
För jag misstänker att om dom gör så lär dem få flera tittare

Ken Cassel
23/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 308 gånger
Publicerad 2008-01-23 20:20



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Reklam har ett alldeles ypperligt hälsosamt syfte faktiskt. En lagom stund att kunna fixa en kopp kaffe...hämta en kall öl...ta ett bloss...ja jösses man kan hinna en snabbis i reklamen också om man vill :)
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel