Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsaknad...

Jag tar din kudde

Borrar ner min näsa

Söker din doft…

Doften av kärlek…




Fri vers av LassO
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-24 07:18



Bookmark and Share


  Blomster
Ja, kuddar är bra att ha när man vill sniffa lite på kärleken! Härliga rader!
2008-01-24

  Lyckohäxan Enediel
Dofter som lämnar minnes spår...härligt
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO