Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två är bättre än en - förlorade själar dansar salsa.


blodsmaken
har satt sig i mina
kläder från igår
lukten av dig
ut-andas jag
på människor jag inte
känner
känslan av samhörighet
förlorade jag
naken under dig
i förrgår
vi sa att jag skulle vara överst
och få vara med
om livet
av två
men du tryckte ner mig
mot asfaltsgrunden
och tog allt
igen
igen
igen
.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-24 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du får alltid vara överst om du vill...
2008-01-25

  Josef Ahl
Grymt!
2008-01-24

  Josef Ahl
Grymt!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin