Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det bara några få önskningar kvar...


Önskelista - Harmoni





Jag önskar jag kunde
finna balans i livet,
balans i min tillvaro,
finna harmonin
som kan få mig
på rätt väg igen
och ge mig inte bara
glädje utan också sorg,
den perfekta balansen.
Jag önskar mig harmoni.




Fri vers av Anna H
Läst 352 gånger
Publicerad 2004-04-02 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H