Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte min dag

Allt har gått snett

vill bara dra täcket över huvudet

sova förbi

denna katastrofala dag

 

Inte min dag

och imorgon hoppas jag

att jag glömt den

 

Suckar djupt

vilken dag

nog bäst att gå

och lägga mig nu 

innan nått mer går snett 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-24 20:02



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Hänvisar till min dikt \"Den organiserade ambitionen\"
2008-01-24

  Nikolai Jungsin VIP
norpar ena kudden o drar täcket över jag med..

some of those days...

känner igen.. klockrent
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson