Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen vägrade du kyssa mig också





Det ska ju vara
vinter nu & vi
skulle ju vara isprinsessor
och förvandla allt
grått & trist
till vitt &
vackert.





Men det
regnar alltför mycket
nu och när
du vägrar gå
romantiska
promenader och hålla
kärlek mellan händerna
tappar jag
prickiga paraplyn i
vattenpölar
& skvätter ner din nya
skjorta.





Men
du ser bara
tjurig ut
och springer
ifrån
mig.




du lämnar mig
alldeles
ensam i den
trånga gränden som
faktiskt kryper
allt närmare.







& när du senare
ångrar dig och
hämtar upp
mig
igen
rinner det
sorg
tårar från mina
isblå ögon
och du
tror jag skrattar.














Du förstår inte mig





Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-24 21:44



Bookmark and Share


  Trolltoffsa
Gulligt och träffsäkert:)
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge