Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du lär

 

Hatet det förtär,
lev hellre livet som du lär

Älska någon ofta,ge av din  kärlek

glöm bort ordet smälek

 

©Susanne Strömstedt

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-24 22:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet...en kamptext av vikt och värde...
2008-01-28

  marie persson
Jaa, vad ska jag säga? Mina ögon fylls av tårar....Tack Susanne...kramen Marie!
2008-01-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Tankeställare behöver man ibland! Applåd
2008-01-24

  Anna Nickolausson
om det bara vore så lätt
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt