Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill börja skriva igen, men utan större framgång, som det märks ^^


Den jobbiga sanningen




vandrar vidare den kalla januarinatten,
bara för ett tag sen var du vid min sida.

din närhet, var så varm så jag brände mig

snögubben vi nyss gjorde,

som ett tecken på vår vänskap,

gjorde den inte för mig och dig

utan för oss

Känns overkligen att du nu är borta,

för evigt




Övriga genrer av sorsater
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 22:26



Bookmark and Share


    RebeccaW
FINT! Jättesnygg text, sådär vacker och fin, ähh, kan inte förklara det bra, men det är en söt och lite sorglig text :) kram!
2008-02-03

  Josef Ahl
(gjorde den inte för mig och dig...utan för oss!!!)
Min favorit! :)bra!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

sorsater