Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
borned for reasons


faller

släpper taget

faller ner

låter allt gå
vart ska man stå?

faller ner

faller ner i
ensamhetens ande
i lugnet

om du någon
lycklig ser

så är det mig
när jag

faller ner




Övriga genrer av sorsater
Läst 374 gånger
Publicerad 2008-04-30 08:17



Bookmark and Share


    Suicide
wow, fint skrivet. *Finner inga ord*
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

sorsater