Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du sitter där och ler

Du sitter där

och ler så fånigt

tror du vet

 

Säger att du förstår

men jag vet

du har ingen aning

 

Du sitter där och ler

tror du vet bättre

samtidigt som du sätter

min dom 

men det kommer den dagen

då jag ska visa dig

din grav blir djupare än min

för då är det jag som ligger

ett steg före dig 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 22:35



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Ord o inga visor.. på dem bara!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson