Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du säger vad jag ska känna

Du säger

allt blir bra ska du se

va nöjd med de tillfällen du får

 

Du kränker mig

gör mig grå

och ler åt mitt nederlag

 

Du säger vad jag ska känna

men vad vet du

jag har överlevt

mer och ändå kunnat gå med rak rygg

efteråt 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-24 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson