Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig visa

Du tror så mycket

men sanningen är bortom dina drömmar

 

Du säger du förstår

men jag skrattar åt dig

för du har ingen aning

 

Låt mig visa

vad jag känner

låt mig visa vad jag vet

men nej

vet att du inte klarar det

du blir begravd levande

med skriket från din fiende

som det sista du hör 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 22:41



Bookmark and Share


  isidore
Gillar ditt sätt, isande vackert.
2008-01-26

  NågonAnnans
Stark dikt!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson