Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kramp

värken växer

livet dalar ner

 

Ser dig krypa ur ditt näste

men akta dig

ditt nästa möte

kan vara som lunch

 

Kramp

i benen

visst det går över

men sätter ändå sina spår

och snart är det dax

att bryta ännu en tun is 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson