Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan också

Du tror så mycket

känner dig stark

tror du vunnit

 

Men nej nej

jag låter dig gärna tro det ett  tag

för att hjälpa dig till ett större nederlag

 

Jag kan också

lura och kränka andra

följa lögnens väg

ge dig en chans att springa

för tro mig mållinjen är inte inom synhåll

och du lär nog inte nå den innan du

krälat i din egen soppa 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 22:58



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Kärnfullt skrivet. Är du möjligen skorpion?
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson