Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratta nu för du kan inte sen

Vill skära ut din tunga

slänga den i elden

låta dig se

dina ord bli till aska

 

Skratta nu

för du kan inte sen

för det du får till midda 

är ditt hjärta på ett fat

 

Men oj

det har krympt en aning

kan ej hitta det

hur jag än gröper

du skar nog ur det själv

 eller har det ruttnat bort

med allt annat i din tomma själ 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 23:05



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Eldfängt så det ryker. Kraftfullt .
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson