Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leksak

Du behandlar mig

som jag vore en sak

 

Leker med mitt sinne

selar spratt med min själ

 

vad tro du jag är

din leksak

o nej

vi kan byta nu

provar gärna denna leken

så får vi se vem som bär en  ryggrad

för jag vet redan svaret 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 23:09



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Oj, oj. Man undrar vem som leker med vem?
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson