Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm nu inte

Du kommer ihåg

din blick är grå

men

försök förstå

igår var igår

Glöm inte vad jag sa

men minns mig

som du ser mig idag

Allt förändras

och så även jag

och imorgon

är en gåta så passa på

att leva för idag

och inte för vad som var igår




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson