Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Messerschmidt



En messerschmidt med runda former
På allt utom sina egna ord
Talar om allt i sina normer
Om allt från sjukdom till barnamord



Och öser ur sin vis-hets källa
Till alla som vill höra på
Och framför mest sin egen grälla
Kunskap som delas, av några få



Men ibland så rinner sinnet över
Då man läser de grövsta av sin avart
Det värsta man ser och ej behöver
Så lugnt det var innan, blott och bart.




Fri vers av LassO
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-01-25 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO