Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sur blimek i skitig overall...


Verkstan



Kommer det en säljarjävel
Sa han
Och kollade upp hastigt
Nej svara jag
Bara en säljare
Jäveln var här redan…




Fri vers av LassO
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO