Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Charmknutte med intelligens och charm som en rutten potatis.


Verkstan II



Så gick han an om
Allt helvete som säljarna ställde till
Jag svarade inte mer än enstavigt
Och så, ”djävlar i helvete”
Nu gör jag fel med, bara för att du står här
Och tjatar


Jag som kanske sagt 3 ord, började garva högt
Ruskade på huvet
Och gick ut
Verkstan på Shell i Nacka
Skulle jag aldrig rekommendera
Eller gå till
De visste jag då…




Fri vers av LassO
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-01-25 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO