Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..ofarlig..

Jag är en ofarlig och självgod Best
som ignorerar dig
äter min mat tills jag är nöjd
kanske tänker jag på dig sen

Jag är ofarlig för mig själv
och alltid glad
roar mig tills jag är trött
kanske tänker jag på dig sen

Det är min natur
Det är mitt sätt
Må du brinna i helvetet
om du stör mig nu
burp




Fri vers av micke marin
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin