Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..mums..

jag nafsade lite på henne förstrött
nja, inget tuggmotstånd
och alltför blödig
man blir ju alldeles kladdig
och kittlig verkar hon va
nä hon får vara

men här då
här finns ju en mjäll fiol
lite blek
lätthanterlig
fast i köttet
håller sig i skinnet
henne ska jag ha
mums
bums




Fri vers av micke marin
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 09:59



Bookmark and Share


  korpfjäder
Jag blir också hungrig, finns något mjällt litet lår över till mig tro?
Den här texten känns för övrigt saftig och fin!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin