Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mannen


mannen visade hur
han kunde räta ut
rälsens solkurva




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-25 12:08



Bookmark and Share


  Cris
En stark man :-) eller så har han varma mjuka händer att dra till solkurvan med.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP