Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en spegelbild

Bland skimrande glas

och falska leenden

bitar av ett liv

En tid som står still

inget som når in

under en yta som

bara är en fasad

I en spegbild

gömmer jag mig

tills dagen har gått




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 155 gånger
Publicerad 2008-01-25 18:09



Bookmark and Share


  To
Får en känsla av någon som håller sina känslor inne. Försöker spegla det andra vill se och döljer sina inre känslor bakom en mask tills ensamhetens stunder.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson