Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle hellre vara blind

Smärtan i dina ögon

krampen i ditt ansikte

sprider sig

Önskar jag slapp

se alla nederlag

ögonen värker

skapar smärta

som ej är av denna värld

Skulle hellre vara blind

än att gå igenom det

men tyvärr fungerade

det ju inte så




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 113 gånger
Publicerad 2008-01-25 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson