Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står inte ut

Står inte ut

det spricker snart

Att le

när jag egentligen

vill skrika

att gå när kroppen

faller ihop

Vingarna är tunga

de bär inte längre

men jag klarar inte heller

ge upp

Står inte ut

men biter hellre ihop

än att gå ner till min grav




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 113 gånger
Publicerad 2008-01-25 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson