Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja vara i dina (jogging)skor


Strör mjölksyra över världen
springer upp för backarna
och ner i varandras lunggropar

Dina muskler spänns och sträcks
i takt med dina steg
och du fångar mina andetag


(fångar mig
som en fjäril i ett nät
)


Pustandet är jobbigt
att hålla tillbaka,
men man gör det för konditionen


och för att ha mindre
än en skolkorridor
mellan sig




Fri vers av Junibarn
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-25 16:51



Bookmark and Share


  ungefär
*tycker
2008-02-14

  ungefär
den här är inte alls dålig! den är jättesöt. jag ycker om hur det leder fram till sista stycket och jag tycker om hur du använder paranteser i dina rubriker!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn