Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen är nog förlång

går

bara går

verkar vara vilse

tröstar mig

men ser ingen ände

finns inget slut

Vägen är förlång

orkar inte

tar en paus

kanske fortsätter imorgon




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 162 gånger
Publicerad 2008-01-25 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson