Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lurar i mörkret

lurar

och lurar

väntar

och väntar

när tiden är inne

hugger den dig

den låter dig gräva din grav

ser på när du sjunker

och njuter av dina bekymmer

Den vakar ständigt så se upp

kanske du står på tur




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 110 gånger
Publicerad 2008-01-25 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson