Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREDAGS TANKAR



Med dej
I mina tankar
Sitter jag här en fredagkväll
Mitt hjärta det vankar
Mellan sorgsen och säll

Med dej
Ini mitt sinne
Lusten och saknaden är stor
Klart i mitt minne
Finns det som jag tror

Med dej
Som stör allt annat
Känns det lite grann ändå
Som om världen har stannat
När du inte kan höra på…




Fri vers av LassO
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO