Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönbete



Som utsläppta på grönbete,
springer, skuttar, dansar de
åt alla möjliga håll.
Springer över fälten
med armarna mot solen.
Skuttar runt i bäcken,
stänker vilt omkring sig.
Dansar ut i skogen
mellan mörka trädstammar.
Sjunger med fåglarna,
lockar på ekorrarna,
rider på de vilda hästarna.
Så är de,
de vilda poeterna
utsläppta på grönbete.




Fri vers av Anna H
Läst 415 gånger
Publicerad 2004-04-02 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H