Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är behövande, om inte vi?


köp köp köp

massa onödigheter

svält svält svält

mig för att överleva morgondagen

eller ge allt till

någon behövande.

jag är inte dom.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-01-25 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vulgärkonsumtion är aldrig varken bra eller tillfredsställande. När man fått det man vill ha så vill man ändå bara ha Mer.
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin