Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur levde man nu igen?


mät mina steg

med vassa knivblad

sprätt upp mina vrister

med linjaler av kärlek

insup mig i er

gemenskap

innan jag går förlorad.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kort, koncis och vacker text med väldigt talande bilder. Men välkommen in i alla gemenskaper som du nu vill tillhöra! =)
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin