Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig som jag gjorde illa.


Om jag lät dig gå itu

Ditt hjärta tyngs, förlåt för mitt agerande.
De blev inte som du trodde.
Och hur jag reagerade.
Lämnade spår i din värld.
För vi var nära.
Nu är vi långt ifrån varandras tankar.
Jag menade inte att såra.
Inte heller att försöka torka tårar.
När kan man ångra dumt?
När kan dumt nånsin bli sunt?

Jag vet du hatar mig ibland.
Jag var trots allt den som skulle ro ditt hjärta i land.
Förlåt om jag lät dig hoppas.
Om jag lät dig gå itu.
Trodde inte du var så fast.
Men kärlek behöver visst en stabil mast.
Ledsen att det blev som det blev.
Ord känns så överflödiga ibland.
Du var för bra för att vara sann.

Ville intala mig att du kunde bli något med mig.
Men känslor går inte att övertala, hjärtat går inte att styra.
Jag kankse aldrig hittar den rätte, kankse jag har.
Jag är ledsen min vän, men jag kunde inte se den i dig.




Fri vers av miss_me
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-05-25 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me