Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn, diskutioner & allt det där andra

Regn ute
regn inne

jag pillar på termometern

Konstigt, den visar 25 grader

Varför känns det då så kallt?



Disskutionerna
bråken
meningarna som flyger

jag skrapar bort
lite svart nagellack
från lillfingret
försöker att inte vara där


luggen täcker ögat

Du vet de där
dammarna
som hölls upp av staket

de där bakom mina ögonlock




de brast just.




Fri vers av Junibarn
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 12:36



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
Fint!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn